Galeria Virtuala REVIVAL 2020

Click pentru VIRTUAL TOUR

Reciclarea, upcycling-ul si politica de zero deseuri este ceea noi, in cadrul studioului Simina Filat Design, facem de ani de zile transformand cu timpul aceste concepte in valorile principale ale brandului. 

Am folosit conceptul de reciclare si upcycling cu mult timp inainte de a-i intelege cu adevarat sensul. De 10 ani incoace, in atelierul Simina Filat Design, folosim materiale textile si piele pentru a crea produse de design, iar toate bucatile mici de resturi dupa taierea unui tipar de geanta sunt refolosite pentru a crea noi foi de piele, practic un nou material unicat si extrem de viu colorat.

Avand in vedere toate acestea, ideea lanssarii Mini Colectiei “Revival” a fost doar un pas cat se poate de natural. Suntem suficient de increzatori pentru a lansa o mini colectie 100% reciclata. Pentru moment avem 3 tipuri de produse din care 2 sunt o premiera absoluta pentru studioul Simina Filat Design, deschizand astfel calea pentru viitoarele colectii de haine dar si pentru o serie de accesorii de mobilier destinate animalelor de companie. 

In total, mini colectia este compusa dintr-o vesta, o perna incredibila pentru animale de companie, un model de geana si doua modele diferite de sac. Fiecare produs este unicat si vine in mai multe variante de culori avand in vedere modul in care este fabricat materialul din piele din care este produs. 

Odata cu aceasta mini colectie, brandul Simina Filat Design face un pas inainte spre digitalizare, alegand ca si platforma de lansare o expozitie – galerie virtuala. Nevoia de a trece granitele unei lansari clasice marcate printr-un eveniment real vine din doua motivatii cat se poate de bine fundamentate. In primul rand, situatia actuala impune in continuare reguli stricte de distantare sociala si un simt de raspundere civic pe care ni-l asumam in totalitate pentru siguranta tuturor membrilor comunitatii Simina Filat Design

Iar in al doilea rand, dinamica rapida ce caracterizeaza tot ceea ce inseaman informatie digitala, tehnologie si realitate virtuala isi pune amprenta din ce in ce mai apasat si in industria modei determinand astfel brandurile sa exploreze noi metode a crea sau de a-si promova creatiile.

Aceasta galerie virtuala marcheaza pentru noi debutul in spatiul virtual si chiar daca vorbim de un inceput timid, speram sa ne fiti alaturi intr-o lansare mai altfel decat v-am obisnuit pana acum. 

Toata lumea are ochelarii 3D pregatiti? Sa incepem turul virtual .