Vino la SPA cu geanta ta!

Spa Bag a luat naștere din dragoste și respect.

Iubim mediul înconjurător, iar sustenabilitatea a devenit una dintre valorile noastre de bază.  Prețuim toate procesele prin care trece fiecare geantă, de la materia primă și până la design-ul final și ne încurajăm constant clienții să își îngrijească geanta preferată, astfel încât să o poată purta un timp cât mai îndelungat.

Cum funcționează Spa Bag?

Ne poți trimite geanta pentru o intreținere periodică, o curățare, o împrospătare a aspectului sau pentru diverse reparații. În atelierul Simina Filat Design oferim, în prezent, o gamă largă de servicii de întreținere și reparații sub atenta supraveghere a unei echipe de specialiști.

Chiar și gențile de cea mai înaltă calitate cedează în timp sub presiunea uzurii generale, dar, cu o reparație rapidă și realizată la timp, acestea își pot recapăta strălucirea în cel mai scurt timp. Vizitează-ne și reîndragostește-te de geanta ta preferată!

SERVICII:

REPARAȚII ȘI ÎNLOCUIRE ACCESORII 

Simina Filat Design oferă servicii specializate de reparații pentru produse din piele: genți, portofele și curele.

Înlocuire Fermoar

Putem înlocui fermoarul stricat cu unul nou cât mai apropiat de varianta originală în ceea ce privește dimensiunea, culoarea, materialul și dinții fermoarului. Pentru a realiza acest lucru, fermoarul stricat este îndepărtat cu grijă și este cusut în locul lui fermoarul nou având grija să aliniem totul perfect. În cazul în care ai pierdut cheița sau s-a stricat, noi o vom înlocui cu una nouă, cât mai potrivită pentru fermoarul genții tale.

Mânere cu tub

Tubul din mânere, în timp, își poate pierde forma din cauza purtărilor repetate însă noi putem desface mânerele și înlocui tubul uzat cu unul nou astfel încât mânerele tale să arate ca noi.

Consolidare structura

Dacă geanta ta s-a deformat, îi putem întări structura ceea ce presupune descoaserea genții pentru a permite întărirea și apoi coaserea căptuselii la loc.

Înlocuirea accesoriilor metalice

Putem înlocui accesoriile metalice stricate fie cu accesorii originale fie cu unele cât se poate de asemănătoare. 

Reparație margini 

Dacă marginea este crapată, decolorată sau deteriorată, șlefuim vechea margine și o vopsim. Bordurile sunt date cu o vopsea specială care sigilează și protejează pielea de acțiunea factorilor externi. Acest proces este 100% manual.

Aliniere ramă

De regulă, gențile pe ramă metalică se pot descentra în timp. La fel, și dacă închiderea nu este perfectă, ele își pierd alinierea. Noi vom încerca să remediem această problemă, însă uneori, este necesară înlocuirea totală a ramei metalice. 

Retușuri piele

Prin această procedură, putem repara zgarieturi fine, mici găuri și putem repara colțurile / marginile uzate si deteriorate de purtări repetate. Acest procedeu presupune o ușoară restaurare a culorii astfel încât reparațiile să fie cât mai puțin vizibile.

Ajustare dimensiune mânere și barete

Putem ajusta baretele (le putem redimensiona) exact pe dorințele tale. În cazul în care vorbim despre a lungi o baretă, vom încerca să găsim cea mai bună variantă posibilă fie că vorbim de piele sau de diverse tipuri de lanț.

Refacere barete și mânere

În cazul în care baretele/mânerul sunt prea uzate, recomandăm înlocuirea acestora. Depunem tot efortul pentru ca noile barete / mânere să fie cât mai apropiate în stil și culoare cu cele originale.

REPARAȚIA CUSĂTURILOR ȘI A CĂPTUȘELII

Ca parte a serviciului nostru de reparații, putem schimba căptușeala și repara cusăturile de pe articolele din piele pentru a le prelungi durata de utilizare. 

În funcție de nevoile specifice ale fiecărui produs în parte, serviciile noastre de schimbare a căptușelii și reparații de cusături pot include, de asemenea, înlocuirea totală a căptușelii cu una nouă, din satin sau țesături apropiate cu cea originală; reparația cusăturii conectorilor baretelor / mânerelor și multe altele în funcție de particularitățile fiecărui produs.Reparația căptușelii

Putem coase și petici orice mică fantă în căptușeală. Te rugăm doar să reții că această remediere va fi vizibilă. 

Înlocuirea căptușelii

În funcție de gradul de deteriorare al căptușelii, putem lua decizia de a o înlocui în totalitate cu una nouă, dintr-o țesătură cat mai apropiată de cea originală.

Refacerea cusăturilor

Cusăturile ce mențin componentele importante împreună (barete, catarame, șireturi) în timp, se pot slăbi, pot crăpa sau se pot destrăma. Le putem reface pentru a ne asigura că totul arată ca și când produsul ar fi nou. 

REFASHION-ing

Îți dorești să îți personalizezi un produs mai vechi?

Suntem deschiși la toate ideile voastre și suntem pregățiți să ne punem creativitatea la treabă pentru a-ți oferi un produs așa cum ți-ai imaginat.Toate serviciile mai sus menționate sunt realizate personalizat luând în calcul problemele specifice fiecărui produs în parte.

 

Pentru a lucra cât mai eficient, te invităm să ne trimiți un e-mail în care să ne poveștești în detaliu motivul pentru care vrei să îți trimiți geanta la SPA și o poză care să surprindă problema/zona care necesită modificări sau îmbunătățiri. Pe baza detaliilor primite, vom putea reveni cu o estimare de timp și de cost.

Serviciile „Spa pentru geanta ta” sunt disponibile pentru toate gențile, nu doar pentru cele semnate Simina Filat Design.

Pentru orice alte informații despre noi sau despre serviciile noastre, nu ezita să ne contactezi.

SPA BAG