Invitație la SPA pentru Geanta Ta!

Pentru că prețuim și cel mai mic proces prin care a trecut fiecare geantă, de la materia primă și până la design-ul final, dar și pentru că sustenabilitatea a devenit una dintre valorile noastre de bază, te incurajam pe tine, clienta Simina Filat Design, să-ți îngrijești geanta ta preferată astfel încât să o poți purta un timp cat mai indelungat. 

Ca o noutate lansăm serviciul Spa pentru geanta ta. Fie că ne trimiți geanta la o intreținere periodică , la o curățare, împrospătare a aspectului sau pentru diverse reparații, atelierul Simina Filat Design oferă acum o gama largă de servicii de întreținere și reparații sub atenta supraveghere a unei echipe de specialiști. 

Chiar și gentile de cea mai înaltă calitate vor ceda în timp sub presiunea uzurii generale dar, cu o reparație rapidă și realizată la timp, acestea își pot recapăta stralucirea în cel mai scurt timp. E placerea noastră să te facem să te reîndragostești de geanta ta preferată.

 

REPARATII SI INLOCUIRE ACCESORII 

Simina Filat Design oferă servicii specializate de reparații pentru produse din piele: genți, portofele și curele. 

Inlocuire Fermoar

Putem înlocui fermoarul stricat cu unul nou cât mai apropiat de varianta originală în ceea ce privește dimensiunea, culoarea, materialul și dinții fermoarului. Pentru a realiza acest lucru, fermoarul stricat este îndepărtat cu grijă și este cusut în locul lui fermoarul nou având grija să aliniam totul perfect. 

In cazul în care ai pierdut cheița sau s-a strica, noi o vom înlocui cu una nouă, cât mai potrivită pentru fermoarul genții tale.

Manere cu tub

Tubul din manere, în timp, își poate pierde forma din cauza purtărilor repetate însă noi putem desface manerele și înlocui tubul uzat cu unul nou astfel încat manerele tale să arate ca noi.

Consolidare structura 

Dacă geanta ta s-a deformat, îi putem întări structura ceea ce presupune descoaserea genții pentru a permite întărirea și apoi coaserea căptuselii la loc. 

Inlocuirea accesoriilor metalice

Putem înlocui accesoriile metalice stricate fie cu accesorii originale fie cu unele cât se poate de asemănătoare. 

Reparatie margini 

Dacă marginea este crapată, decolorată sau deteriorată, șlefuim vechea margine și o vopsim. Bordurile sunt date cu o vopsea specială care sigilează și protejează pielea de acțiunea factorilor externi. Acest proces este 100% manual.

Aliniere rama

De regulă, gențile pe ramă metalică se pot descentra în timp. La fel, și dacă închiderea nu este perfectă, ele își pierd alinierea. Noi vom încerca sa remediem această problemă, însă uneori, este necesară înlocuirea totală a ramei metalice. 

Retusuri piele

Prin această procedură, putem repara zgarieturi fine, mici găuri și putem repara colțurile / marginile uzate si deteriorate de purtări repetate. Acest procedeu presupune o ușoară restaurare a culorii astfel încât reparațiile să fie cât mai puțin vizibile. 

Ajustare dimensiune manere și barete

Putem ajusta baretele (le putem redimensiona) exact pe dorințele tale. În cazul în care vorbim despre a lungi o baretă, vom încerca să găsim cea mai buna variantă posibilă fie că vorbim de piele sau de diverse tipuri de lanț.

Refacere barete si manere

În cazul în care baretele/manerul sunt prea uzate, recomandăm înlocuirea acestora. Depunem tot efortul pentru ca noile barete / manere să fie cât mai apropiate în stil și culoare cu cele originale.

REPARATIA CUSATURILOR SI A CAPTUSELII

Ca parte a serviciului nostru de reparații, putem schimba căptușeala și repara cusăturile de pe articolele din piele pentru a le prelungi durata de utilizare. 

În funcție de nevoile specifice ale fiecărui produs în parte, serviciile noastre de schimbare a căptușelii și reparații de cusături pot include, de asemenea, inlocuirea totală a căptușelii cu una nouă, din satin sau țesături apropiate cu cea originală; reparația cusăturii conectorilor baretelor / manerelor și multe altele în funcție de particularitățile fiecărui produs.

Reparatia captuselii

Putem coase și petici orice mica fantă în căptușeală. Te rugăm doar să reții că această remediere va fi vizibilă. 

Inlocuirea captuselii

În funcție de gradul de deteriorare al căptușelii, putem lua decizia de a o înlocui în totalitate cu una nouă, dintr-o țesătură cat mai apropiată de cea originală.

Refacerea cusaturilor

Cusăturile ce mențin componentele importante împreună (barete, catarame, șireturi) în timp, se pot slăbi, pot crăpa sau se pot destrăma. Le putem reface pentru a ne asigura că totul arată ca și când produsul ar fi nou. 

 

REFASHION-ing

Indiferent că-ți doresti să adaugi o baretă suplimentară, să adaugi un accesoriu sau pur și simplu să iți personalizezi un produs mai vechi, nu ezita să ne trimiți ideile tale sau să ne pui la treabă creativitatea.

Toate serviciile mai sus menționate sunt realizate personalizat luând în calcul problemele specifice fiecărei genți în parte. Tocmai de aceea te invităm să ne trimiți un  email în care să ne descrii în detaliu motivul pentru care vrei să îți trimiți geanta la SPA și la care să atașezi și o poză care să surprindă problema. Pe baza detaliilor primite de la tine noi vom reveni cu o estimare de timp și de cost pentru remedierea acesteia.

Serviciile „Spa pentru Geanta Ta” sunt disponibile nu doar pentru produsele semnate Simina Filat Design ci și pentru gențile create de alte branduri.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a afla cum am contribuit până acum la revigorarea a zeci de genți de piele, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

LOVE YOUR BAG!