Mai 2019. Bronz pentru „Ruumy” la International Design Award Competition 2019 – Lacul Como, Italia.

Bronzul A’Design Award la categoria Mobilier, Obiecte Decorative și Design Interior, 2018. 

Cunoscutul concurs de design internațional A’ Design Award conferă bronzul categoriei mobilier proiectului Ruumy – mobilier multifuncțional, creat de designerul Simina Filat.

Particularitatea premiului acordat este dublă: la categoria mobilier lucrările intrate în concurs au inclus în mod dominant scaune, fotolii, canapele și mese; însă mobilierul multifuncțional creat de Simina Filat aduce premierea unui concept obiect-spațiu versatil.

A’ Design Award and Competition își propune să scoată în evidență calificările excelente ale celor mai bune design-uri, concepte de design și produse orientate spre design la nivel mondial în toate disciplinele și industriile creative.

“Sunt mandra, fericita și emoționată sa ma aflu pe aceasta scena. Când am intrat in facultatea de arte, mi-am dorit doar sa fiu recunoscuta ca și designer profesionist la mine In țara, nici nu-mi imaginam sa ajung pe scene internaționale alături de designeri consacrați. Următorul TEL îl setez puțin mai sus :)) Vreau sa ajung pe Marte. Sigur au nevoie de designeri și pe acolo.” Simina Filat

adesignaward.com