Cum poti oferi un Card Cadou?

  1. Adauga Cardul Cadou in cosul de cumparaturi si treci mai departe la plasarea comenzii.
  2. In pagina cu detaliile despre comanda, in campul denumit „Order Notes” completeaza numele persoanei la care va ajunge cardul astfel incat noi sa il putem personaliza.
  3. Finalizeaza comanda platind cardul cadou online si noi iti vom trimite un email de confirmare.
  4. De indata ce plata este protesta, vei primi un email nou cu Cardul Cadou in format virtual si cu toate detaliile aferente.
  5. Poti alega ca beneficiarul cardului sa il primeasca prin curier si in acest caz vom avea nevoie de adresa de livrare si de data la care iti doresti sa ajunga la destinatie.

CARDUL CADOU SiminaFilat Design poate fi utilizat pentru cumparaturile on-line pentru orice produs prezentat pe site sau putem stabili o vizita la showroom-ul SiminaFilat Design pentru a discuta detaliile unei comanzi speciale.

INFORMATII IMPORTANTE:

Valabilitatea cardului cadou este de 60 de zile calendaristice de la data achziitiei si poate fi folosit o singura data.

Cardul cadou nu poate fi returnat sau preschimbat in bani.

Cum functioneaza:

Cardul cadou are inscriptionat un cod unic care odata introdus in cosul de cumparaturi, in sectiunea “Apply Coupon” va scadea totalul comenzii cu valoarea CARDULUI CADOU. Valoarea produselor alese trebuie sa fie egala sau mai mare decat valoarea cardului cadou.

In cazul in care comanda depaseste valoarea CARDULUI CADOU, restul ramas de plata poate fi achitat cu cardul bancar sau ramburs la primirea comenzii.