Februarie 2016. Expozitie perosnala „Fii cu Ochii pe Mine!”

“Fii cu Ochii pe mine!” Este indemnul lansat de Simina Filat, un tanar designer cu o viziune aparte asupra celui mai important accesoriu feminin, Iulia Gorneanu, curator de arta, pasionata de traditii si protector al patrimoniului taranesc, in colaborare exclusiva cu Galeria Galateca.

Trecutul si prezentul, vechiul si noul, traditia si spiritul contemporan se reunesc intr-o expoztie unica, intitulata “Fii cu ochii pe mine!”, expozitie menita sa demonstreze ca “banala” geanta pe care fiecare femeie o poarta zi de zi, poate sa ascunda o poveste unica.

Evenimentul a marcat prima expozitie persoanala a designerului Simina Filat, in februarie 2016, la Galeria Galateca, o locatie ce respira arta si design, un spatiu viu si modern, in care arta contemporana se imbina perfect cu cea clasica.

“Fii cu ochii pe mine!” Este un indemn ce ascunde o poveste in care traditiile populare romanesti se imbina perfect cu spiritul contemporan si agitatia urbana, dand nastere unui model de geanta inedit, brodat cu motivul “ochiului” in stilizarea ce se regaseste pe ii, fote si marame.

Minimalista, comoda, incapatoare si versatila, geanta-romb spune o poveste surprinzatoare despre incredere, stare de bine si echilibru, facand apel la rolul de protectie impotriva deochiului pe care legendele il atribuie “ochiului”.

Un amestec de calitati, de stari, de ganduri, de bucurii si temeri.